Werk in opdracht

Wil je graag een schilderij van mijn hand? Ik werk ook in opdracht.
Van klein tot groot. Van een stilleven van een object dat dicht bij je hart ligt van 6 bij 8 cm tot een groepsportret van enkele vierkante meters.
Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Detail van groepsportret familie aan tafel. Olieverf op doek 40 x 60 cm.

De opdracht was een familieportret met zes personen. Omdat de leden van het gezin niet samen op één foto staan en enkele gezinsleden bovendien in het buitenland verblijven is het portret gemaakt met behulp van verschillende foto’s. De dochter van het gezin stond telkens met de poes in haar armen op de foto. Die verdiende dus duidelijk een plaats aan tafel. En poezen eten graag vis!

Detail van Zicht op Rotterdam. Olieverf op doek 100 x 200 cm.

Een goede vriendin uit Rotterdam gaat regelmatig met haar kinderen en partner bij de Kralingse Plas hardlopen. Ze houdt van dit uitzicht. In overleg met haar heb ik dit schilderij gemaakt. Het grote doek heeft een mooie plek gekregen in haar woonkamer.

Gebak assorti. Olieverf op doek 30 x 30 cm.

Mijn zwager en schoonzus namen na meer dan 50 jaar afscheid van het familiebedrijf Bakker Broer in Apeldoorn.
Op verzoek van de familie zijn een paar ambachtelijke producten in olieverf uitgewerkt, waaronder het Echoputje.

Werkwijze bij opdrachten
Neem contact op om te overleggen wat je graag geschilderd wil hebben, hoe groot het werk moet zijn en met welk materiaal. Ik stuur je dan een offerte. Reken voor een schilderij van 30 x 30 cm op een bedrag tussen de € 900,- en € 1500,- afhankelijk van materiaal en voorstelling.
Ik maak een opzet, een schets waarop je kunt regeren en zo wordt de opdracht verduidelijkt.
Als ik halverwege het schilderij ben, stuur ik je nogmaals een afbeelding en kun je, meer op detailniveau, laten weten wat je graag anders wil. Daarna maak ik het af.
Wil je daarna nog veranderingen, dan reken ik daarvoor een prijs van €30,- per uur.